keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Madrid !

Hola, vai mitenkä se meni!

Nyt on kaksi mielenkiintoista päivää takana Espanjalaisessa ArtHoreca yrityksessä. Tero jäi Valenciaan ArtHorecan työntekijän "Lucaksen" kanssa, kun minä (Elias), José ja yrityksen omistaja (nimeä en osaa edes sanoa saati sitten kirjoittaa:D) suuntasimme Madridiin!

Ensimmäisenä päivänä kun olimme vielä Valenciassa pakkasimme kuorma-auton täyteen ravintoloiden keittiöiden kaapistoja, ilmastointilaitteita, vitriinejä ja kaikkea mitä vaan osaa kuvitella. Noin kello 20.00 lähdimme ajamaan Madridiin jonne oli matkaa yrityksen pihasta tasan 381 kilometriä. Kelloa ei sen jälkeen tullut vilkuiltua kun pääsimme Madridiin. Aloitimme tavaroitten purun paikkaan, jonne rakennetaan uusi ravintola. Väsymys, kukaan ei puhu oikein Englantia, kaikki yrittää puhua mulle Espanjaa, kyllä siinä rupes pää pikkuhiljaa hajoamaan. Vaikka ei olisi uskonut, menimme noin 04.30 hotellille ja pääsi nukkumaan. Se tuntui hyvältä kunnes pomo sanoi että aamulla on sitten kaheksalta herätys.

Toinen päivä. Kello 07.45 herätyskello soi ja eikun duuniin. Lähdimme viemään viimeisiä tavaroita toiselle ravintolalle. Päivä meni tavaroita purkaessa ja yhden keittiön hellan tuulettimen asennuksessa. Toinen päivä oli paljon helpompi syystä tai toisesta.

Kello on nyt 02.04, tulimme juuri ravintolasta hotellille. Kävimme jossain päin Madridia syömässä sian korvia ja mustekaloja, melekosta herkkua! Espanjan pojat oli ihmeissään kun näytin niille kuvia Lapista ja revontulista.

Nyt väsyttää niin paljon ettei blogin kirjoittaminen oikein onnistu. Pitää huomenna lukea kunhan nettiin pääsee mitä on tullut kirjoiteltua. Tero pääsee kirjoittelemaan viikonloppuna tänne kun minä tulen tietokoneen kanssa takaisin Valenciaan!

Adios!

Elias

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti